Subscribe:

luni, 15 decembrie 2014

25 de reguli de aur pentru a castiga la pariuri. VEZI cum să faci mii de lei la pariuri

1. Muncește, informează-te!
În pariuri, la fel ca în orice alt domeniu, munca face diferența, iar când vorbesc de muncă mă refer la timpul acordat pariurilor. Cu cât vei avea mai mult timp dedicat lor, cu atât șansele tale de a câștiga vor crește. Este important să ai timp pentru a urmări statistici, pentru a vedea ce obiective au combatantele, care este miza meciului și mulți alți indicatori care trebuie avuți în vedere.
2. Pariază doar ceea ce știi
Pariază doar din campionate sau din competiții pe care le cunoști. Nu te aventura în campionate, jocuri, meciuri unde nu ai habar mai deloc despre sistemul de joc, echipele (sau jucătorii) care joacă, despre miza competiției, a meciului. De multe ori suntem furați de cote, meciuri cu o favorită aparent certă deși nu știm prea multe sau aproape nimic despre meciul sau competiția respectivă.
3. Nu te lăsa furat de cote

După cum spuneam, una din marile erori pe care le fac pariorii este de a se lăsa furați de cote. Meciurile trebuie alese în funcție de cunoștințele noastre despre ele și în funcție de intuiția noastră, nu pentru că au cote mari (sau mici, sigure). Contează și acest lucru, dar nu este decisiv. De multe ori ne intră cote mari, dar ne scot meciuri care au cote de 1,2 sau 1,3.
4. Nu mai adăuga meciuri
Dacă pariezi la casele de pariuri și nu online, trebuie să înveți o regulă de aur. Anume, să-ți învingi emoțiile, teama, panica și să nu modifici biletul în fața ghișeului. Mulți pariori, deși au biletele făcute de acasă, le modifică în momentul în care ajung la casa de pariuri, de multe ori pe idei de moment. Iar cel mai des le modifică prin adăugarea unor meciuri noi. Ceea ce se dovedește o greșeală de multe ori.
5. Nu te lăcomi
De multe ori, după ce am făcut lista cu meciurile pe care le-am gândit, ni se pare că nu suntem satisfăcuți de cota finală. Din acest motiv, căutăm să adăugăm meciuri în plus pe bilet, pentru a spori cota, dar, de cele mai multe ori, acestea se dovedesc fatale. Mai bine câștigi o sumă mai mică cu o cotă de 3 – 4 – 5, decât să pierzi mai mereu pe o cotă uriașă. Ce e în mână nu e minciună, spune un proverb.
6. Fără grabă
Atenție la plasarea pariului. Se pot face greșeli greu de recuperat dacă se acționează în grabă. Orice meci pe care îl ai în vedere trebuie să treacă criteriile pe care ți le impui sau, cel puțin, pe cele mai multe dintre ele.
7. Fă-ți singur un set de criterii
Este important să fii organizat dacă vrei să câștigi regulat. Din acest motiv, este bine să-ți construiești singur un set de criterii (tu te cunoști cel mai bine) în cazul în care aceste reguli nu te pot ajuta sau sunt insuficiente.
8. Atenție la restricții
Verifică dacă meciul sau meciurile luate de tine nu conțin restricții. De exemplu, dacă ai ales să joci doar un singur meci dintr-un anume campionat, verifică dacă este posibil acest lucru. În unele cazuri, casele de pariuri impun restricții și te forțează să joci mai multe meciuri pe bilet.
9. Meci sărit
Dacă un meci ți-a sărit (a început sau nu ai pus codul corect și nu-l mai găsești), nu te grăbi să pui altul în loc. Ai putea acționa în grabă, fără să analizezi meciul în cauză și ai putea lua decizii care se dovedesc fatale. Mai bine pune biletul fără acel meci, dacă e posibil.
10. Atenție la modificarea cotelor
Agențiile de pariuri pot modifica oricând cotele meciurilor, așa că este bine să verificăm întotdeauna dacă biletul gândit de noi își păstrează cotele. Mai ales în cazul în care am realizat biletul cu câteva zile în urmă, în cazul în care punem biletul mult mai târziu decât momentul realizării sale.
11. Sume mari
Este recomandabil să nu folosești sume mari dacă ești începător. Entuziasmul inițial te poate face să pierzi mulți bani, iar apoi să fii disperat să-i recuperezi și să pierzi în continuare.
12. Nu vă riscați serviciul
În mod cert, pariurile trebuie văzute ca un hobby și nu trebuie să vă lăsați serviciul în speranța că vă veți îmbogăți din pariuri. Până acolo e cale lungă și prea puțini reușesc să ajungă până la capătul ei.
13. Fă-ți un buget
Este bine să ne facem un buget fix de pariuri și nu să adăugăm bani la nesfârșit, fără a avea o statistică în minte. Altfel spus, e bine să ținem o statistică, să scriem undeva câți bani am băgat și câți am câștigat și pierdut pentru a ne putea controla, pentru a ști cum stăm. În momentul în care suntem pe plus, ne putem permite o majorare a sumei pariate sau, dimpotrivă, o micșorare a ei. Sau putem încerca alte tipuri de pariuri or ne putem orienta către pariuri mai sigure dacă suntem pe minus.
14. Nu paria toți banii
Pariorii profesioniști afirmă că nu e bine niciodată să ne pariem tot bugetul. Cel puțin la început, nu trebuie să aruncăm toți banii din casă, indiferent de siguranța pe care o avem asupra unui meci. Dar nici ulterior, când am căpătat o oarecare experiență, nu este bine să pariem toți banii pe un bilet. Într-adevăr, câștigul poate aduce bani buni, dar pierderea biletului echivalează cu pierderea tuturor banilor. Pariorii cu experiență consideră că este bine întotdeauna să păstrăm în casă circa 30% – 50% din bugetul alocat pentru pariuri, iar când ajungem la limita de sus e bine să raționalizăm banii, eventual pe meciuri sigure, până reajungem la un nivel performant.
15. Nu paria ca să bifezi ziua
Nu pariați doar ca să bifați o zi. Dacă nu găsiți meciuri de pariat într-o zi, atunci nu pariați. Când nu găsești meciuri potrivit criteriilor tale, există tendința de a renunța la criterii, tocmai pentru a introduce niște meciuri de pariat, dar aceasta este o eroare.
16. Echipa favorită
Pentru mulți pariori, mai ales la început de drum, există tendința de a paria constant și mult pe echipa favorită. Acest lucru este, de multe ori, o eroare. În afara favoritelor certe (deși nimeni nu poate spune că există favorite certe), cele mai multe echipe nu au un parcurs excelent. Puține sunt candidatele la titlu și care au un parcurs pozitiv lung (în cazul în care dorim să pariem constant pe victoria favoritelor). În orice caz, pariatul pe echipa favorită conține o doză crescută de subiectivism și este bine, de multe ori, să o evităm.
17. Fixați-vă un target
În primul rând, pentru a câștiga la pariuri aveți nevoie de răbdare, multă răbdare. Cine caută să se îmbogățească în câteva săptămâni probabil va eșua rapid. Ideal ar fi să vă stabiliți un target, o țintă pe care doriti să o atingeți într-o anumită perioadă anume. Această țintă înseamnă o sumă la care vreți să ajungeți, un număr de pariuri câștigate, etc. Odată această țintă atinsă, reluați linia de pariuri, cu o țintă nouă sau cu una superioară. Spre exemplu, sunt persoane care-și stabilesc ca într-o lună să facă un profit de 30%. Cand acest profit a fost atins, acele persoane își pun o altă țintă și o altă perioadă de atingere a acestei ținte. Dacă ținta a fost atinsă ușor, putem micșora perioada de timp sau putem să ne fixăm o tință mai optimistă.
18. Nu te axa doar pe un singur tip de pariu
Dacă nu ai o variantă de paria care a dat randament, atunci nu te axa doar pe un singur tip de pariu (1,x,2), caută mereu variante, gen gol marcat sau x la pauză. Dacă știi cum joacă două echipe, încearcă să scoți maximul din acel meci sau dă un pronostic simplu, bazează-te pe siguranță. Dar, important, caută cel mai bun pariu pentru meciul respectiv, mai ales dacă până atunci nu ai avut o strategie câștigătoare.
 
 
19. Pariul perfect
Mulți pariori cred în ideea de pariu perfect, de pariul care va îmbogăți. Greu de crezut că există un astfel de pariu, puțini au un asemenea noroc, iar eșecurile pănă la un eventual câștig de acest gen ne poate demoraliza total și ne poate duce la o gaură uriași în buget. Nu așteptați pariul perfect, cel care va aduce milioane. Mai degrabă construiți-vă o strategie, în care să obțineți profit constant, iar dacă se întâmplă să și câștigați o sumă uriașă, atunci e și mai bine.
20. Money management
Este nevoie de organizare și sistematizare a bugetului, a pariurilor și sumelor care vor fi pariate. Un money management. Money management-ul contează și el extrem de mult pentru a câștiga la pariuri. Nu jucați haotic, doar de dragul de a paria. Nu vedeți un meci bun într-o zi, nu jucați. Chiar dacă spuneți ”joc 2-3 unități că nu-i suma mare” aceste 2-3 unități (presupuse pierdute) în aceea zi, cu alte 2-3 unități pierdute în altă zi se strâng. Tot la capitolul money management intră și suma mizată. Incercati să vă stabiliți un anumit procent din bancă (bugetul inițial) pe care să-l jucați. Sunt pariori care au o banca de 100 lei si joacă 40 lei pe un pariu. Ceea ce este destul de mult, dar totul depinde de meciul în cauză. Ar trebui să vă fixați o sumă pe care să o băgați la fiecare pariuri, probabil cel mai bine ar fi în jur de 10-15% din bugetul inițial pe un bilet. Totul depinde de tipul de pariu pe care-l puneți, de cotă, de șanse de reușită, sistemul jucat. Cu cât cota e mai mare, cu atât biletul e mai nesigur, iar sfatul nostru ar fi să alocați sume mai mici pentru astfel de pariuri. Suma mizată trebuie să fie direct proporțională cu siguranța biletului.
21. Nu paria live dacă nu te uiți la meci
Un alt aspect de care trebuie ținut cont pentru a câștiga la pariuri este capcana pariurilor live. Nu pariați pe un meci decât dacă-l vizionați. Casele de pariuri au oameni specializați care fac acest lucru. De exemplu, dacă la un meci Real Madrid – Celta Vigo cota din minutul 50 este de 1,6 pentru Real, acel pariu nu trebuie luat cu ochii închiși. Ceva este în ”neregulă”, fie jucătorii Realului arată că nu au chef de joc, fie oaspeții fac un joc bun, fie miză e prea puțin importantă. Sunt aspecte care contează și care atrag în capcană mulți pariori. Tot la live mai sunt situații când, dacă se înscriu trei goluri în 30 de minute de minute, mulți aleg cu ochii închiși că se vor mai marca goluri, dar sunt zeci de meciuri când după ce se marchează multe goluri rapid echipele nu mai forțează ca la început.
22. Atenție la comisioane
Un aspect important este comisionul perceput de casa de pariuri. Alegeți agențiile de pariuri care au cele mai mici comisioane atunci când stabilesc cotele pentru evenimente.
23. Bonusuri
Nu râvniți la bonusurile caselor de pariuri. De multe ori, acestea sunt greu de prins și riscați să pierdeti mulți bani pentru a le prinde. Riscati sa pierdeti toata suma depusa dacă faceti asta, unele case va cer sa jucati suma introdusa de 5 ori pe anumite cote minime.
 
 
24. Sumă minimă
O altă variantă ce are în vedere o țintă este următoarea: fixează-ți o sumă maximă, o țintă, la care vrei să ajungi, apoi repornește de la o miză redusă. De exemplu, pornesc să pariez cu 3 lei, după care, pun sume tot mai mari dacă voi căștiga, dar treptat. Și tot așa. Totuși, îmi pun un target de 200 lei, când ajung la un câștig total de 200 lei, revin să pariez cu 3 lei, reîncep o linie nouă.
25. Nu repeta meciurile
Nu paria același meci, cu aceeași cotă, pe mai multe bilete decat dacă ești extrem, dar extrem de sigur. Chiar și în astfel de situații, un parior profesionist vă va sfătui să nu puneți același meci, aceeași variantă pe mai multe bilete. Acel meci vă poate scoate de pe multe bilete, iar de multe ori se dovește a fi singura bilă neagră
.
Sursa :http://fanatiksport.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates