Subscribe:

luni, 15 decembrie 2014

Când e cel mai bine să pariezi. Situațiile speciale în care se câștigă pe cote mari

Dincolo de metodele aplicabile la orice meci, în orice etapă, există și situații speciale în care anumite meciuri, cre au cote mari, au un destin mai ciudat, dar ușor de anticipat.
Este momentul ultimelor etape, când orice punct contează, fie pentru câștigarea unui campionat, fie pentru accederea în locurile pentru cupe europene sau, și mai arzător, fie pentru evitarea retrogradării. În multe astfel de situații, echipele cu foame mare de puncte se impun în fața altora lipsite de griji, chiar dacă există o mare diferență de valoare între ele. Sunt meciuri în care, ca să parafrazăm un clișeu din fotbal, câștigă ‚echipa care își dorește mai mult victoria’. Și mai clar: este vorba de meciuri în care câștigă echipa mult mai slab cotată. Eventual și în deplasare. Dar cea mai slab cotată are o nevoie existențială de puncte, în genere, pentru a evita retrogradarea.

Aceasta este una din situațiile ideale, când echipa fără griji o ‚lasă mai moale’. Iar cotele pentru astfel de echipe slabe, care câștigă cu rivali mult mai bine cotați, sunt peste 4, 5. Chiar și mai mult.
Pe viață și pe moarte
Mai sunt și alte situații ideale când o echipă trebuie neapărat să câștige, să obțină puncte. Și când echipa care trebuie să câștige e aproape de podium sau de cupele europene. În general, în toate situațiile, când pentru echipa în cauză sunt vitale punctele, victoriile. De exemplu, când o echipă s-a instalat pe primul loc cu cinci etape înainte de final. Atunci ea va da totul ca să câștige pe linie până la sfârșitul campionatului. Chiar și în meciuri ce par greu de câștigat. Sau imposibil.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates