Subscribe:

luni, 15 decembrie 2014

Schemă de câștigat la fotbal pe cote de 5,50, 6 sau 7. VARIANTA paranormală și conspirativă





Monaco1
O metodă mai puțin obișnuită, dar semnalată de mulți pariori, are în vedere diferite trucuri pe care le-ar efectua casele de pariuri. O astfel de variantă, am denumit-o paranormală sau conspirativă,
întrucât este cel puțin dubioasă pentru că s-a confirmat în câteva cazuri, are în vedere cote destul de mari.

Ce ne propune această schemă. Mai întâi, să reținem unele cote. Alegeti numai o singura casa de pariuri si incercati sa tineti minte meciurile care au, in special, cote mari la victorie sau înfrângere, dar nu cele monstruoase de 15, 20 sau 25. De genul 5, 5,50, 6, 7.
De exemplu, meciul Fulhalm – Newcastle 1.60-3.60-6.00, cu Fulhalm care câștigă meciul. Mințile conspirative ale pariorilor spun că aceste cote trebuie reținute, deoarece săptămâna următoare ele vor apărea din nou și vor avea același câștigător, indiferent de echipele care joacă. Altfel zis, dacă acum a câștigat cota 1.60 (sau 6.00), la fel se va întâmpla și în următoarea săptămână. Mai mult, ar fi cel puțin 3-4 pariuri de acest gen pe lună, toate cu aceeași cotă câștigătoare.
După o perioadă, acestea se schimbă, dar, urmărite din nou, ele pot fi iarăși prinse.
Bineînțeles, această metodă nu are nici un argument, nici un calcul sau nici o statistică la bază. Dar uneori se mai întâmplă și lucruri care depășesc calculele sau intuiția noastră.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates